A
PARTIR DELS PLATS DE “PAELLA” D'EN MARC I DE N'ALEXIS I L’ARRÒS AMB TOMÀTIGA D'EN CARLOS, NA TAQUETES ENS DU UNA SORPRESA.
ENS PRESENTA DOS NOUS INGREDIENTS: L'ARRÒS, EL QUAL FORMA PART D'ALGUNS DELS NOSTRES PLATS I UN ALTRE DE NOU, EL QUAL ERA EL COLORANT ALIMENTICI QUE ES SOL EMPRAR PER FER POSTRES.
TOT SEGUIT ENS VA EXPLICAR QUE L'ACTIVITAT QUE FARÍEM ERA BASTANT MÀGICA JA QUE L'ARRÒS CANVIARIA DE COLOR AMB L'AJUDA DEL COLORANT I AIGUA.
PRIMER VÀREM FER BEN NET L'ARRÒS ORIGINAL
DESPRÉS A UNES SAFATES AMB AIGUA VÀREM POSAR EL COLORANT, CADA UN DE NOLTROS VÀREM POSAR UNA GOTETA I VÀREM REMENAR.
I FINALMENT, VÀREM POSAR L'ARRÒS I TORNÀREM A REMENAR.
PERÒ EL NOSTRE EXPERIMENT NO VA SER INMEDIAT I VÀREM HAVER D'ESPERAR UN DIA PER COMPROVAR QUE L'ARRÒS HAVIA CANVIAT DE COLOR.
AL DIA SEGÜENT I DESPRÉS DE COLAR L'ARRÒS I ESPERAR QUE SECÀS EL VÀREM PODER
TOCAR I SENTIR AIXÍ COM TAMBÉ VÀREM PODER COMPROVAR LA DIFERÈNCIA QUE HI HAVIA DE TONALITATS
ARA EL TENIM AL NOSTRE RACÓ D'EXPERIMENTACIÓ DE L'AULA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada